• Obnovljeno
Mini video kamera, mini kamkorder visoke rezolucije kako bi se zadovoljio potražnju za snimanjem, za kućne fotografe, umjetnike i putnike

Mini video kamera, mini kamkorder visoke rezolucije kako bi se zadovoljio potražnju za snimanjem, za kućne

KM 30.85

Veliki ekran 2.4 IN omogućava da gledate reprodukciju sa slikama visoke rezolucije. Jednostavan za rukovanje, s mnogo korisnih funkcija kao što su 16x digitalni zum, ispunite svjetlost. Superior senzor osigurava 16 MP fotografije i 720p video zapise, brzinu kadrova je 30 FPS, može vam pomoći da uhvatite bilo koji dragocjeni i prolični trenutak. Kompaktna veličina i lagana, jednostavna za nošenje i čuvanje. Napravljen je od kvalitetnih materijala, čvrste i izdržljive. Pokreće 3 * AAA baterija, prikladna za upotrebu. Veliki ekran 2.4 IN omogućava da gledate reprodukciju sa slikama visoke rezolucije. Jednostavan za rukovanje, s mnogo korisnih funkcija kao što su 16x digitalni zum, ispunite svjetlost. Superior senzor osigurava 16 MP fotografije i 720p video zapise, brzinu kadrova je 30 FPS, može vam pomoći da uhvatite bilo koji dragocjeni i prolični trenutak. Kompaktna veličina i lagana, jednostavna za nošenje i čuvanje. Napravljen je od kvalitetnih materijala, čvrste i izdržljive. Pokreće 3 * AAA baterija, prikladna za upotrebu. 1. Napravljen je od kvalitetnih materijala, čvrste i izdržljive. Pokreće 3 * AAA baterija, prikladna za upotrebu.2. Superior senzor osigurava 16 MP fotografije i 720p video zapise, brzinu kadrova je 30 FPS, može vam pomoći da uhvatite bilo koji dragocjeni i fletirani trenutak.3. Jednostavan za rukovanje, s mnogo korisnih funkcija kao što su 16x digitalni zum, ispunite svjetlo.4. Veliki ekran 2.4 IN omogućava da gledate reprodukciju sa slikama visoke rezolucije.5. Kompaktna veličina i lagana, jednostavna za prenošenje i čuvanje.specifikacija : Značajke : izrađene od kvalitetnih materijala, čvrste i izdržljive. Pokreće 3 * AAA baterija, prikladna za upotrebu. Superior senzor osigurava 16 MP fotografije i 720p video zapise, brzinu kadrova je 30 FPS, može vam pomoći da uhvatite bilo koji dragocjeni i prolični trenutak. Jednostavan za rukovanje, s mnogo korisnih funkcija kao što su 16x digitalni zum, ispunite svjetlost. Veliki ekran 2.4 IN omogućava da gledate reprodukciju sa slikama visoke rezolucije. Kompaktna veličina i lagana, jednostavna za nošenje i čuvanje. Specifikacija : Materijal : Plasticxel : 200wcolor : Crna, zlatna (opcionalno) Tip ekrana : 2,4 inčna LCD displaža : Podržava memorijsku karticu : VGA, QVGavideo Rezolucija : 1280 * 720p 30fpsdigital zum : 16xnight funkcija vizija : On / Off Loop Video : Isključeno / 3 minute / 5 minuta / 10 minuta Unterface : USB2.0 Battery : 3 x AAA baterija (nije uključena) Veličina : Pribl. 9,5 x 5,5 x 2,5cm / 3,74 x 2,16 x 0.98 Inweight : cca. 136 Gpackage lista : 1 x fotoaparat 1 x Rezultat podataka 1 x Napomena : Imajte na umu da će novi tip i stari tip zlata biti nasumično i pobrinite se da nećete smetnuti prije naručivanja.

Ključne karakteristike

Features:
Made of good quality materials, sturdy and durable. Powered by 3*AAA battery, convenient to use. :
Superior sensor ensures 16MP photos and 720P videos, frame rate is 30fps, can help you catch any precious and fleeting moment. :
Easy to operate, with many useful functions such as 16X digital zoom, fill light. :
The 2.4in large screen enables you watch the playback with high definition images. :
Compact size and lightweight, easy to carry and store. :
Specification:
Material:
Plastic
Pixel:
200W
Color:
black, gold (optional)
Screen type:
2.4 inch LCD display
Storage:
supports memory card up to 32G (not included)
Video format:
VGA, QVGA
Video resolution:
1280*720P 30fps
Digital zoom:
16X
Night vision function:
on/off
Loop video:
off / 3 minutes / 5 minutes / 10 minutes
Interface:
USB2.0
Battery:
3 x AAA battery(not included)
Size:
approx. 9.5 x 5.5 x 2.5cm / 3.74 x 2.16 x 0.98in
Weight:
approx. 136g
Package list:
1 x Camera :
1 x Instruction :
1 x Data line :
Note:
Please note that the new type and old type of gold one will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Možda će se i vama svidjeti