• Obnovljeno
Chibery 30 pakovanje 1 Prekrivanje 3D mekani zatvarač sakriveni šarki za vrata okvira za osoblje, skriveni satin nikl, 105 ° Otvoreni ugao prikrivene šarke od nehrđajućeg čelika za vrata ormara

Chibery 30 pakovanje 1 Prekrivanje 3D mekani zatvarač sakriveni šarki za vrata okvira za osoblje, skriveni

KM 1.33

3 načina podesiva nadogradnja : Superior 3 D podesivost Omogućuje vam podešavanje vrata ormarića gore-dolje, lijevo i desno, okretanje odvijača, to će osigurati da vaša kupaonica i kuhinjska ormanara ne sagiraju i ne poravnavaju ispravno, a ne poravnavaju se i ne poravnavaju pravilno, a ne poravnavaju se pravilno, a ne poravnavaju pravilno, i pravilno poravnavaju, a ne poravnavaju, Otvorite i brzo zatvorite. Chibery ima zreli i profesionalni lanac opskrbe šarkama, naša misija je uvijek da prvo stavljate korisničko iskustvo, budu centrični, a stalno optimiziraju osjećaj upotrebe i troškova naših proizvoda. Pored toga, takođe podržava ★ mali mekani bliski ugao ★, što može bolje zaštititi prst. Šibice su prodane mnogim zemljama širom svijeta na prodaju. Svi montažni hardver potreban za ugradnju uključen je u paket, samo ugradite šarke kroz rupe u vrata ormara i bočnu ploču i fino podešavanje sa 3 D podešavanjem.Specifikacija instalacije : prečnik šalice je 35 mm; Dubina šalice je 11,5 mm, udaljenost vijaka udaljenost je 45 mm; Kut otvaranja je 105 stepeni, pogodan za većinu stilova vrata ormanara. ✔ Izvrsna izrada i čvrsta kvaliteta. Bušilica za bušenje 1/2 "(12,7 mm) duboka za šarku Pertemplate koristeći 1-2 / 5" (35 mm) dosadno. Također želimo dovesti naše američke kupce isplative proizvode, neusporedivu kvalitetu i najnasiljenija uslugu!. Teška površina od nehrđajućeg čelika, izdržljiviji. Podesite prednju i nazad vijkom C (+/- 3mm). Podesite prema gore i dolje pomoću vijaka A (+/- 2mm). Svaki šarki kabineta dolazi s 2 jednostavna na montaža i 3 samorezlepnog drvenih vijaka kako bi se osiguralo savršeno uklapanje. Proizvod može izdržati više od 100. Kupujte sa samopouzdanjem : šarke za namirnice u skladu sa standardima i certifikatima ISO9001, ISO14001, BHMA, KCMA i SGS. Visoko cijenimo glas naših kupaca. Chibery Face Frames Bund Closcket šarke pružaju dugotrajnu izdržljivost, 3 D podesivu konstrukciju i meke bliske amortizere koji podržavaju sporo zatvaranje u malim uglovima, čak i najpromirnije kuhinje ili kupaonice mogu biti izdržljive. Nije potrebno montažu. Mekani zglob ormara : Svaki poklopac sa skrivenim ormarić uključuje ugrađeni pom prigušivač, smanjena brzina zatvaranja sprječava buke iz kuhinje i produžava život vrata, ormara i šarke. Tiho otvaranje i zatvaranje.

Ključne karakteristike

Cup diameter is 35mm; Cup depth is 11.5mm, Screw holes distance is 45mm; Opening angle is 105 degrees, suitable for most cabinet door styles. Each cabinet hinge comes with 2 easy-on dowels and 3 self-tapping wooden screws to ensure a perfect fit. :

Možda će se i vama svidjeti